Bookmark and Share

Trudi Bartel is productieleider

Een productie leiden gaat Trudi goed af. Voor Culemborg deed zij de programmering van 2005 tot 2008 in het oude stadshuis. Het eerste jaar was dat van alles op het gebied van muziek, theatervoorstellingen, verhalenvertellers, goochelaars en grootse sinterklaasfeesten.  En Sinterklaas  maakten ze ‘s-morgens met de kinderen wakker.

In 2006 leerde Trudi Ilja Reijngoud kennen. Ilja is trombonist en twee keer winnaar van de prestigieuse Thelonius Monk Award. Samen met hem heeft zij drie hele mooie Jazz-seizoenen georganiseerd in de kelder van het oude stadhuis. Alle groten uit de Nederlandse Jazz zijn langs geweest met vaak een uitverkocht huis!

In 2010 organiseerde Trudi samen met Jesse Fleer, student aan de HKU, het eerste open podium in Culemborg en onlangs, bij Parijsch bruist, is daar een vervolg opgekomen. Idee is om iedere zomer in de verschillende wijken van Culemborg zo’n evenement te laten plaatshebben.

Trudi, Ton en Kevin kennen elkaar natuurlijk van De Heks van de Fransche School, waar Trudi ook de productieleiding deed. Ook dit voorjaar was zij productieleider in het project Korenpracht.

Willemijn Bosman is theatermaker en dramadocent

Sinds 2009 werkt Willemijn als maker en speler bij Artoloco. Zo speelde zij o.a. in Prachtwijk (2009) en werkte ze bij De Heks van de Fransche School mee als regieassistente.

Zij regisseerde verschillende theaterstukken voor kinderen, jong volwassenen en volwassenen. Onder andere; Jan Rap en z’n maat (2009) en Odysseus (2011).

Haar eigen theatergroep Drifter had een voorliefde voor theater op locatie; parkeergarages en cafés vormen prachtige decors voor hun stukken. Bij de Pontbaas regisseert zij het buitengedeelte, de wandeling, samen met spelers van alle leeftijden uit Culemborg. 

Willemijn: “Het leukste vind ik samenwerken met veel verschillende mensen, mensen die met zoveel plezier meewerken aan zo’n project. En hoewel ik uit Haarlem kom, voel ik me al bijna een echte Culemborgse. Het is daar zo gezellig!”

Arno Bosma is fotograaf

Arno is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in 1994. Hij werkt voornamelijk in opdracht van reclamebureau’s en grafisch ontwerpers maar vindt het ook inspirerend om samen met mensen uit andere disciplines aan beeld te werken. Dat kan een architect, muzikant of theatermaker zijn, maar ook een schoenmaker bijvoorbeeld. Naast fotografie maakt hij af en toe korte films, zowel in opdracht als voor zichzelf.