Bookmark and Share

De feestmaand nadert en het team achter de productie van de Pontbaas is volop aan de slag. Binnenkort kunnen de liefhebbers van het maakproces steeds verder een kijkje nemen achter de schermen. Volgende week gaan de spelers de buitenroute lopen en houdt het projectkoor de eerste repetitieavond. Ook zijn de interviews met betrokkenen vanuit verschillende invalshoeken gepland bij het Radioavondblad op src.fm.

Op 27 oktober a.s. vertelt projectleider Trudi Bartel alle actualiteiten rondom de productie. Op 17 november opent scriptschrijver Kevin Jolly een blik op het schrijfproces.  Op 24 november is regisseur Ton Offerman aan het woord om te onthullen wat de eindregie inhoudt van deze productie. Op 1 en 8 december vertellen de spelers Pietie Visser en Marijke Schipper hoe het is om als speler deel te nemen aan de Pontbaas.   De gesprekken worden uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur op de streekomroep voor Culemborg, Vianen en omstreken SRCfm in het programma Het Radio Avondblad. SRCfm is te ontvangen in de ether op 105.8 Mhz (Culemborg en omstreken) en 105.4 MhZ (Vianen en omstreken. Op de kabel op 101.9 Mhz en via internet www.src.fm. Het weekend na de uitzending zijn de gesprekken te beluisteren via www.hetradioavondblad.nl klik dan door naar Interviews. Volg het proces! Lees, luister en geniet straks van de voorstelling gedurende de kerstvakantie!