Bookmark and Share

Het bedrijfsleven draagt de Pontbaas een warm hart toe. Het Culemborgse kerstspektakel is een ware must voor iedereen die de stad en de cultuur in de stad belangrijk vindt. Eerder heeft Plus Giel Smits zijn klantenkring getrakteerd met een kortingsactie op de voorstelling en nu komt Gecu met een mooi aanbod.

Bij een tankbeurt van minimaal 20 liter krijgt men een kortingsbon van 5 euro op twee toegangskaarten voor de januarivoorstellingen van de Pontbaas. Deze actie is niet geldig op reeds bestelde kaarten. Reserveren met deze actie kan alleen fysiek bij de kassa van Theater De Fransche School, geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling of film. De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld en geldt niet in combinatie met andere kortingen (zoals de theaterkortingspas, CJP) of voor reeds gereserveerde en gekochte kaarten. De actie start op vrijdag 23 december 2011. Op = Op! http://www.gecu.nl.