Bookmark and Share

Van de week hebben we de eerste productiebespreking gehad . Ik kreeg er meteen weer veel zin in. Na het grote succes van De Heks van de Fransche School (12 keer uitverkocht) smaakt dit naar meer! Zo’n mooi nieuw verhaal en weer zoveel mogelijkheden en uitdagingen! En ik ga weer de productie doen.

In 2009 kwam De Heks van de Fransche School. Een fantastische samenwerking van een professioneel team met spelers van Theaternetwerk Surpluus, muzikanten van Pieter Aafjes, vrouwenkoor Ortherwise, het museum Elisabeth Weeshuis, de bibliotheek, mensen die de kleding en aankleding verzorgden, mensen die het eten serveerden; een lijst van meer dan 100 medewerkenden.
En met de voorstellingen zelf de lange stoet mensen, wandelend langs sprookjesachtige scenes, door een witte binnenstad. De heks bovenop de binnenpoort, koorgezang op de binnenplaats van het museum, eten op een prachtig aangeklede locatie en de voorstelling in het theater.

Het was geweldig!

Natuurlijk heb ik ook de nodige stress gehad bij het regelen, organiseren en verbinden maar de uitkomst was echt één groot feest.

En nu, op naar weer zo’n geweldige ervaring! Jullie horen nog van me in de komende maanden op weg naar de kerst.